Linkpizza

woensdag 31 oktober 2018

Uitstelgedrag aanpakken


Uitstelgedrag aanpakken
Vooruit werken is wel eens handig. Al toen ik kind was had ik er een handje van om alles op het laatste moment te doen. Hoe vaak ik wel niet de wekker om 5 uur (of eerder) zette om nog te kunnen leren voor een toets. En eigenlijk is het later nooit echt veranderd. Oké, de wekker zet ik echt niet meer zo vroeg om iets op tijd af te kunnen maken, maar het gebeurd nog regelmatig dat ik 's avonds lang door moet om iets op tijd af te hebben of dat ik mijn eigen gestelde deadline wat opschuif.

Toen ik met dit blog begon had ik me voorgenomen om minimaal 2 blogs per week te schrijven, liefste 3 en deze te publiceren op maandag, woensdag en vrijdag. Als je terug kijkt in de geschiedenis zal je zien dat het me de eerste maanden niet eens lukte om regelmatig te schrijven.

Dit veranderde toen ik besloot in te stappen bij Futurenet en daarmee mezelf een wekelijkse update oplegde. Aan deze afspraak met mezelf heb ik me weten te houden. 

maandag 29 oktober 2018

Futurenet update 10


Update 10 Futurenet
Deze week waren de commissies bij Futurenet Adpro hoger dan de laatste tijd gebruikelijker was, leuk want op manier kan ik sneller weer een nieuw adpack aanschaffen. Helaas was de site een paar dagen niet bereikbaar waardoor ik ook geen commissie heb kunnen verdienen.

De reden hiervan was dat Futurenet voor Adpro overgaat op ander, stabieler systeem. Futurenet heeft in zo'n 2,5 jaar tijd ruim 4 miljoen gebruikers gekregen, dat kan het huidige systeem niet altijd even goed aan.

2 dagen geen commissie is helemaal niet zo erg, het duurt alleen wat langer voordat een adpack zijn waarden van 60 dollar krijgt, maar met de huidige hogere commissies gaat het gelukkig snel genoeg.

Laten we snel gaan kijken wat mijn adpacks de afgelopen week hebben gedaan:


maandag 22 oktober 2018

Futurenet update 9


Updat 9 Futurenet
Met de week word ik enthousiaster over Futurenet. 2 maanden geleden investeerde ik 150 dollar in Futurenet Adpro en inmiddels heb ik daarvan ruim 69 dollar terugverdiend. Van 3 adpacks ben ik inmiddels naar 4 adpacks gegaan. Stel dat ik niet verder zou willen gaan met Futurenet, dan heb ik na verloop van tijd in elk geval 90 dollar verdiend.

Hoe ik daarbij kom? Een adpack wordt na verloop van tijd 60 dollar waard. Met de 4 adpacks die ik nu heb is dat dus 240 dollar minus mijn eigen inleg van 150 dollar. Gemiddeld duurt het zo'n 4 maanden voordat een adpack zijn maximale waarde heeft bereikt. In een half jaar zou ik dan in dit specifieke geval 90 dollar rendement behaalt hebben, dat lukt niet als je je geld op een spaarrekening hebt staan.

Omdat ik zo enthousiast ben ga ik natuurlijk door en zal ik keer op keer mijn commissies herinvesteren zodra de teller in mijn online account op 50 dollar staat.

vrijdag 19 oktober 2018

Uitkomst voor drukke mensen!

Uitkomst voor drukke mensen
Al mijn hele leven lees ik graag boeken. Als kind las ik alleen fictie, hele stapels boeken verslond ik. Ik nam het maximale aantal boeken mee uit de bibliotheek om een week later weer een nieuwe voorraad te halen. Een boek per dag was niets voor mij. In die tijd (begin jaren 80) hadden we nog niet de afleidingen zoals we die nu kennen. Televisie begon pas 's avonds, een telefoon hing aan de muur (of stond op een kastje) aan een draadje en van een computer had ik nog nooit gehoord. Geen afleidingen als social media, spelletjes op de telefoon of 'binge-watchen' op Netflix of Videoland.

In de daaropvolgende jaren bleef ik veel lezen, alhoewel het wel minder werd. Ik ging werken en kreeg een eigen huishouden waardoor er minder tijd over bleef om te lezen. Nog later kreeg ik kinderen en ineens stopte het lezen. Ik kon er niet meer de rust voor opbrengen, echt goed in het verhaal zitten lukte niet meer. Altijd met een half oog gericht op de kinderen. Het lukte gewoon niet meer om me te concentreren. 's Avonds was ik zo moe als ik mijn bed in rolde, dat ik al na een paar regels in slaap viel.

maandag 15 oktober 2018

Update 8 Futurenet


Update Futurenet
Na een oefening geduld van 7 weken heb ik afgelopen vrijdag mijn 4e adpack kunnen aanschaffen vanuit mijn 'verdiende' commissie. Toen ik vrijdagochtend op mijn Futurenet account keek zag ik dat mijn saldo (eindelijk) op 50 dollar stond, precies genoeg dus om een nieuw adpack aan te schaffen.

Ik ben heel erg van de cijfertjes, ik kijk dan ook dagelijks naar mijn verdiende commissie (ik moet bekennen: soms wel meerdere keren per dag 😳). Leuk is het dan om te zien dat je dagelijkse commissie ineens wat hoger is. Je weet dat het zo werkt, maar om het te zien vind ik in elk geval erg leuk!

En omdat de dagelijkse commissie nu hoger is zal het dit keer dan ook geen 7 weken duren voor ik een nieuwe adpack kan aanschaffen, op basis van de gemiddelde commissie van de afgelopen 7 weken zal ik naar verwachting over 5 weken weer een adpack kunnen aankopen.

woensdag 10 oktober 2018

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg

quote albert einstein
Een prachtige tekst van Albert Einstein. En niets is minder waar. Als je altijd hetzelfde doet, zal het resultaat ook altijd hetzelfde zijn. Veel mensen delen en liken zo'n mooie tegeltjeswijsheid op social media, maar doen er vervolgens niets mee. Ook hier: het zal dan ook hetzelfde resultaat opleveren (over het algemeen: niets). De truc is dan ook om zo'n wijsheid op een goede manier in te zetten, zodat je er ook daadwerkelijk iets aan hebt.

Zie het als een recept uit een kookboek: je kunt een recept voor een lekker gerecht lezen, maar als je vervolgens niet in actie komt, geen boodschappen in huis haalt en niet gaat koken gebeurt er ook niets. Kook je elke dag op dezelfde manier, bijvoorbeeld zonder zout en kruiden? Dan zal je eten dus ook altijd hetzelfde zijn, enigszins smakeloos wellicht.

Kom in actie

Kom in actie en ga iets veranderen in je dagelijkse routine.

maandag 8 oktober 2018

Update 7 Futurenet

Update 7 Futurenet
Na ruim 6 weken met Futurenet bezig te zijn begint het ergens op te lijken. De afgelopen weken fluctueerden de commissies behoorlijk, maar sinds dit weekend zit er weer een goede stijgende lijn in wat ik per adpack verdien. Het totaal bedrag komt nu heel dicht bij de 50 dollar, als het zo doorgaat kan ik over 4 dagen een adpack erbij kopen. Stiekem vind ik heb nu best een beetje spannend worden, op een leuke manier. Net zoals in je kindertijd je uit kon kijken naar je verjaardag. In de volgende update hoop ik je in elk geval andere cijfers te kunnen laten zien.

Futurenet, meerdere verdienmodellen

Futurenet heeft meerdere verdienmodellen waar je kunt instappen. Op dit moment heb ik alleen 'adpro' vermeld, omdat dit ook het enige is waar ik mij op dit moment mee bezig houd. Naast adpro (de advertenties) is het ook mogelijk om de

woensdag 3 oktober 2018

3 manieren om tijd te besparen in de keuken

3 manieren om tijd te besparen in de keuken
Als je een druk leven leidt dan wil je aan sommige zaken niet altijd veel tijd besteden. In mijn geval is dat zeker het koken. Ik vind koken op zich best leuk, als ik er de tijd voor heb en als het gezelschap wat het gaat op eten het ook weet te waarderen. In het geval met 2 opgroeiende kinderen is dat niet altijd geval en dat maakt de dagelijkse sleur van koken niet altijd even leuk en spannend. In het kader van 'hoe doe je het toch allemaal' probeer ik dan ook zeker tijd te besparen op het koken. Om een druk leven vol te houden is het wel belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Op tijd je rust nemen en vooral ook gezond eten, dan hou je alles een stuk langer vol. Het gevaar is wel dat je, als je het druk hebt, sneller grijpt naar makkelijk (minder gezond, of soms gewoon slecht) eten. Een kant en klaar maaltijd, of een patatje bij de snackbar. Daar is helemaal niets mis mee op z'n tijd, doe je het te vaak dan is het niet goed voor je gezondheid en voor je energieniveau.

maandag 1 oktober 2018

Update 6 Futurenet

Wekelijkste update Futurenet deel 6
Kan je nou echt een passief inkomen opbouwen met Futurenet? Ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk is. Hoe snel je dit kan realiseren ligt er helemaal aan hoeveel geld je bereidt bent in te leggen en of je een team wilt opbouwen of niet. Ik ben iets meer dan een maand geleden ingestapt met 150 dollar en naar verwachting kan ik over 1,5 week een extra adpack aanschaffen van 50 dollar. Vanaf dan zal ik telkens sneller een extra adpack kunnen aanschaffen. Voor nu is het een kwestie van geduld, aangezien ik mezelf heb beloofd om niet meer eigen geld in te leggen. Het kan sneller gaan, bijvoorbeeld door een team op te bouwen of door een hoger bedrag te investeren. Hoe meer adpacks je hebt, hoe sneller je een extra adpack kan aanschaffen van je commissies. Tot nu toe heb ik naast dit blog nog niet heel veel moeite gestoken in het aanbevelen van Futurenet, waardoor ik nu nog geen team heb opgebouwd. Je krijgt van Futurenet namelijk een commissie over de adpacks die door jouw teamleden worden aangeschaft. Zo kan je meer geld verdienen, zonder dat je er zelf extra geld in hoeft te steken.