Linkpizza

maandag 31 december 2018

Futurenet update 19

Futurenet update 19
Niet zo'n hele goede week dit keer bij Futurenet Adpro. Het aantal deelnemers blijft groeien en daardoor kan de website het niet zo goed aan. Futurenet is hier hard mee aan het werk en lanceert in januari een verbeterde en vooral stabielere versie.

Tot die tijd heeft Futurenet Adpro soms wat problemen en deze week uit zich dat in het feit dat er een aantal dagen lang maar 1x commissie is bijgeschreven in plaats van 2x. Dat scheelt dus de helft.

Wel kon ik (zoals verwacht) afgelopen week mijn 9e adpack aanschaffen. Als de commissie, zoals normaal, 2x per dag wordt bijgeschreven heb ik dus ruim 3 dollar per dag aan commissie.

Totaal heb ik nu bijna 212 dollar aan commissie ontvangen, dat is bijna 85% van mijn inleg. Het zal dus niet lang duren en ik heb mijn totale inleg aan commissie terug ontvangen en vanaf dat moment ga ik dus winst maken.

maandag 24 december 2018

Futurenet update 18


Futurenet update 18
De spanning stijgt, deze week kan ik mijn 9e adpack gaan aanschaffen. Maar voor het zover is zal ik je eerst meenemen in de cijfers van de afgelopen week. Deze week waren mijn commissies totaal 20,51, ten opzichte van 18,91 dollar vorige week. 1, 6 dollar meer.

Zoals ik al vaker heb gezegd, nu is het nog niet zoveel, maar als je geen 8 maar 800 adpacks zou hebben dan is het ineens 160 dollar per week verschil. En dat is toch mooi meegenomen dacht is zo.

Voorlopig is het nog niet zover, toch ben ik blij met elke stijging en elke adpack die ik extra kan aanschaffen. Voordat ik vanuit commissie mijn eerste extra adpack kon aanschaffen moest ik bijna 7 weken wachten. Sinds de aanschaf van mijn laatste (8e) adpack heeft het naar verwachting 2,5 week geduurd wanneer ik mijn 9e adpack kan aanschaffen. Zo zie je dat het telkens sneller gaat.

vrijdag 21 december 2018

Budgetteren


Budgetteren
Om heel eerlijk te zijn, ben ik heel slecht met geld. Zo, die bekentenis is er uit. Ik geef makkelijk geld uit, niet dat ik een gat in mijn hand heb (oké, misschien een beetje), maar ik wil graag dat mijn dierbaren het aan niets ontbreekt. Dus als één van mijn gezinsleden iets wil zeg ik niet graag nee.

Niet handig natuurlijk als je een doel hebt gesteld om 5 ton bij elkaar te verdienen. Als je een bepaald doel voor ogen hebt, maar eigenlijk ook in het algemeen, is het belangrijk om inzicht te hebben in je financiën. Wat komt er in en wat gaat er uit.

Heb je wat moeite om overzicht te houden, dan is het fijn om een kasboek bij te houden, noteer daarin al je inkomsten en uitgaven en je krijgt inzichtelijk waar jij je geld aan uit geeft en of je misschien ergens op kunt besparen.

Hiervoor kan je een excel bestand gebruiken, een online kasboek of een papieren kasboek. Ik heb (nog) geen online huishoudboekjes vergeleken, maar de Consumentenbond heeft hier een mooi artikel over geplaatst op hun website.

maandag 17 december 2018

Futurenet update 17


Futurenet update 17
Deze week heb ik iets minder verdiend met Futurenet Adpro, dan de week ervoor. Dit kan 2 oorzaken hebben: allereerst had ik hetzelfde aantal adpacks en de commissies wisselen dagelijks.

Dat is echter dit keer niet het geval geweest, ik was 1 dag te laat met het klikken van mijn 10 advertenties. Hierdoor heb ik maar de helft van de dagelijkse commissie ontvangen. Op zich is dat niet zo heel erg, duurt het alleen iets langer voordat mijn adpacks hun maximale waarde van 60 dollar bereiken.

Uiteindelijk heb ik in de afgelopen week toch €18,91 aan commissie ontvangen voor 8 adpacks. Naar verwachting kan ik medio volgende week (met kerst?) mijn 9e adpack aanschaffen vanuit mijn online account.


maandag 10 december 2018

Futurenet update 16

Futurenet update 16
Vorige week had ik 13,21 verdiend met commissies bij Futurenet Adpro, afgelopen week is dat gestegen naar 18,99 dollar. Deze stijging heeft onder andere te maken met het feit dat ik in de voorlaatste week grotendeels 5 adpacks had, inmiddels heb ik afgelopen vrijdag mijn 8e adpack kunnen aanschaffen.

Dit heb ik deels gedaan vanuit mijn online account bij Futurenet, het andere deel was nog afkomstig van mijn verdiensten bij onder andere Euroclix. Bij Euroclix krijg je een vergoeding voor je online aankopen bij diverse webshops zoals Bol.com en is het ook mogelijk om geld te verdienen met het invullen van enquêtes.

Lees ook mijn artikel waarin ik 5 manieren om extra geld te verdienen uitlicht.

vrijdag 7 december 2018

Zo stel je prioriteiten

Prioriteiten stellen
De weken zijn op dit moment erg goed gevuld met werk en gezinsleven. Ik denk dat iedereen met een gezin dit wel herkent. Eerst de Sinterklaasdrukte en nu weer richting kerst. Het is dan belangrijk om prioriteiten te stellen, zodat je jezelf niet voorbij loopt.

Inmiddels zijn mijn kinderen al wat ouder en geloven ze niet meer in Sinterklaas, dat scheelt al best wel tijd. Echter in mijn winkel is het juist extra druk geweest. Daarom heb ik ervoor gekozen om naast werk niet zoveel andere dingen te doen in deze maand. Deze weken zijn mijn prioriteiten dan ook mijn kinderen en mijn winkel (oké en dit blog dan 😉)

Hoe stel je nou de juiste prioriteiten?

Het handigste is om eerst eens een lijst met dingen die je nog moet doen op te schrijven, schrijf dan ook echt alles op. Weet je niets meer op te schrijven?  Lees dan je lijst eens goed door en bekijk welke taken je door een ander kunt laten doen?

maandag 3 december 2018

Futurenet update 15

Futurenet update 15
In één week tijd 13,21 dollar verdiend aan commissies, ten opzichte van 13,11 dollar in de week ervoor. Dat is weinig verschil dit keer. Op zich niet zo gek, want het grootste deel van de week had ik net als de week ervoor 5 adpacks.

Toch eindigde ik de week met 7 adpacks, was in de mogelijkheid om maar liefst 2 adpacks erbij aan te schaffen doordat ik 70 euro kon laten uitbetalen bij Euroclix. Dit kon ik aanvullen met mijn verdiende commissies en zo kwam ik aan de benodigde 100 dollar voor 2 extra adpacks.

Lees ook mijn artikel over wat adpacks nu eigenlijk zijn.
Zoals ik in mijn artikel met 5 tips om extra geld te verdienen als schreef vul ik onder andere enquêtes in waar ik wat geld mee verdien.