Linkpizza

woensdag 28 november 2018

Hoe je toch productief kunt zijn terwijl je moe bent, 8 tips

Toch productief terwijl je moe bent
Druk druk druk… voor veel mensen is het een standaard reactie op de vraag: hoe gaat het met je? "Druk". En alhoewel ik het graag anders zou zien, ben ik geen haar beter. Ik plan mijn dagen over het algemeen veel te vol in. Ik vind veel dingen leuk om te doen en daarnaast zijn er natuurlijk een aantal zaken die moeten. Iets met huishouden en kinderen. 

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op mijn kinderen, maar er zijn een aantal dingen die ik er wat minder tof aan vind. Zeker nu de oudste op de middelbare school zit komt daar een taak met huiswerk bij. Puber heeft hulp nodig met leren, of ik even wil overhoren. Iets minder leuke dingen, maar vooral: het kost zoveel tijd ;).

En zo komt het ook bij mij regelmatig voor dat ik moe ben. Dat ik het liefste de hele dag met een dekentje op de bank ga Netflixen. Niet productief, maar heel erg lekker op z'n tijd. Alleen kan het niet altijd, want je hebt toch van die dingen die echt moeten gebeuren. Hoe kan je dan toch productief zijn als je moe bent?

maandag 26 november 2018

Futurenet update 14

Futurenet update 14
Zoals elke maandag deel ik ook vandaag weer mijn informatie over mijn investering bij Futurenet Adpro. Inmiddels 3 maanden op weg en 2 adpacks meer dan waar ik mee ben begonnen. Het rendement bij Futurenet is zeer zeker hoger dan bij een spaarrekening, wat mij alleen maar meer motiveert om door te gaan.

Ik vind het vooral erg leuk dat je al vrij snel resultaat ziet, doordat de commissie dagelijks twee keer wordt bijgeschreven in je account. Zodra je account een bedrag van 50 dollar heeft bereikt is het mogelijk om weer een nieuwe adpack aan te schaffen. Je kan er ook voor kiezen dit niet te doen en te wachten tot je adpack zijn maximale waarde van 60 dollar heeft bereikt. Dan kan je een uitbetaling aanvragen.

Ik kies ervoor om zodra ik 50 dollar in mijn account heb staan dit bedrag te herinvesteren in een nieuwe adpack. Zo groeit mijn geld bij Futurenet een stuk sneller dan het op een spaarrekening groeit.

woensdag 21 november 2018

5 manieren om extra geld te verdienen

5 manieren om extra geld te verdienen
Zoals je aan de wekelijks terugkerende updates kunt zien ben ik druk bezig mijn vermogen te vergroten doormiddel van Futurenet Adpro, een mooi verdienmodel waarmee je een passief inkomen van wel 2.000 dollar per maand kunt behalen.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is geld vrij te maken om geld te investeren geef ik in dit artikel een 5 mogelijkheden waarmee je (extra) geld kunt verdienen. Als je dit geld vervolgens weer investeert in adpacks bij Futurenet hoeft het je geen, of weinig privé geld te kosten en kan je toch een leuk vermogen opbouwen.

Lees ook dit artikel om te ontdekken hoe je met Futurenet een passief inkomen kunt opbouwen.
Lees gauw verder en ontdek op welke 5 manieren je vrij eenvoudig extra geld kunt verdienen!

maandag 19 november 2018

Futurenet update 13


Futurenet update 13
Nog geen 3 maanden bezig met Futurenet en ik heb vorige week al mijn 5e adpack kunnen aanschaffen. Het leuke is dat als ik nu mijn commissies niet meer zou herinvesteren ik over circa 4 maanden 5 x 60 dollar kan incasseren. Dat is dus 300 dollar en daarmee een verdubbeling van mijn inleg in zo'n 7 maanden tijd!

Ik word met de dag enthousiaster over Futurenet en ik gun jou ook zo'n rendement op je geld. Wil jij meer weten over hoe jij ook zo'n rendement kan halen? Lees dan gauw verder, onderaan het artikel staat meer informatie.

Zoals elke week laat ik je ook vandaag weer zien wat er de afgelopen tijd is gebeurd binnen mijn Futurenet Adpro account.

maandag 12 november 2018

Futurenet update 12

Futurenet update 12
Elke week laat ik je hier zien wat er is gebeurd bij mijn account bij Futurenet. Op 24 augustus 2018 begon ik met de aanschaf van 2 adpacks ter waarde van 100 dollar, een paar dagen later kocht ik er nog een adpack van 50 dollar bij.

Mijn totale investering tot nu toe is dus 150 dollar geweest, waarvan ik nu in nog geen 3 maanden al tweederde heb terugverdiend.

Telkens als de waarde in mijn online account bij Futurenet richting de 50 dollar gaat, stijgt de spanning weer. Wanneer kan ik een nieuwe adpack aanschaffen? Want met meer adpacks is mijn dagelijkse commissie hoger en groeit mijn vermogen ook sneller.

Op dit moment is de waarde van mijn online account ruim 45 dollar, wat betekent dat ik voor de volgende update een nieuwe (5e) adpack kan aanschaffen.

woensdag 7 november 2018

Alles wat aandacht krijgt groeit

aandacht
Een mooie zin, die wat mij betreft zeker waarheid is. Je ziet het natuurlijk aan bijvoorbeeld planten. Als je die geen aandacht geeft gaan ze dood. Geef je planten de juiste aandacht dan gaan ze juist groeien. Zo werkt het ook met andere zaken, zoals bijvoorbeeld je bedrijf.

Veel ondernemers leven de waan van de dag. Het is druk, ze doen de dingen die moeten doen en verder komen ze niet. Lange tijd heb ik ook zo gewerkt, toen ik als zzp-er werkte. Ik had een flitsende start en al snel deed ik niets anders dan het werk wat ik van mijn klanten doorgespeeld kreeg. In de tijd die overbleef deed ik mijn administratie en verstuurde ik facturen, maar daar bleef het dan ook bij.

Ik werkte in mijn bedrijf, niet aan mijn bedrijf. Met als gevolg dat het na verloop van tijd wat minder ging. Door natuurlijk verloop kreeg ik het wat rustiger met opdrachten en ik besloot actie te ondernemen. Netwerken, marketing en dat soort zaken. Dat wierp zijn vruchten af en het werd weer drukker.

maandag 5 november 2018

Futurenet update 11



Een passief inkomen is iets waar veel mensen van dromen, maar bijna net zoveel mensen hebben geen idee hoe ze dat kunnen bereiken. Een inkomen waar je nauwelijks iets voor hoeft te doen, want eerlijk gezegd een inkomen waar je helemaal niets voor hoeft te doen bestaan naar mijn idee niet.

Een passief inkomen kan je op meerdere manieren bereiken. Eén van de beste manieren is door te investeren in vastgoed. Panden kopen en ze verhuren. Alleen is daar wel een startkapitaal voor nodig, vaak een bedrag wat voor veel mensen niet is weggelegd. Een online product aanbieden is ook een manier van passief inkomen. Een cursus schrijven en deze verkopen. Daar gaat heel veel tijd (en geld) in zitten en voordat je hier een passief inkomen uit kunt halen ben je lange tijd verder.

Toen ik Futurenet ontdekte bedacht ik me dat dit een manier is die voor nagenoeg iedereen is weggelegd. Want zelfs met een minimale investering van slechts 50 dollar is het mogelijk om uiteindelijk een passief inkomen te creëren met Futurenet.