Linkpizza

maandag 18 februari 2019

Futurenet update 25


Futurnet update 25
Joehoe! Deze week kon ik weer een adpack van 50 dollar aanschaffen, waardoor ik nu 11 adpacks in mijn bezit heb. Waar ik nog niet eerder over heb geschreven is dat er ook adpacks van 10 dollar te koop zijn. Ik had gisteren totaal iets meer dan 70 dollar in mijn account staan, dus er bleef nog genoeg over om 2 adpacks van 10 dollar aan te schaffen.

Omdat je nu maar 3 keer in de maand adpacks kunt aanschaffen heb ik besloten niet te wachten tot ik weer 50 dollar in mijn account heb staan, maar om die 2 adpacks van 10 dollar erbij aan te schaffen.

Daardoor zal mijn dagelijkse commissie weer iets hoger zijn en daarmee zal ik weer sneller nieuwe adpacks kunnen aanschaffen.

Een mooi sneeuwbaleffect, klein beginnen en langzaam maar zeker wordt het telkens groter!

maandag 11 februari 2019

Futurenet update 24

Futurenet update 24
In de afgelopen week heb ik 22,73 dollar verdiend aan commissie bij Futurenet Adpro, dat is heel iets meer dan dat ik vorige week heb verdiend. Er is dan verder ook niet zoveel in mijn account gebeurd, ik heb nog steeds 10 adpacks. Het enige wat dan het verschil kan maken is de dagelijkse commissie die je krijgt. In mijn geval was ik 1 dag te laat met het klikken van mijn advertenties, waardoor mijn commissie deze week iets lager uitviel.

Het is dus duidelijk dat de afgelopen week de commissies iets hoger lagen dan de week ervoor, altijd leuk natuurlijk om meer te verdienen met dezelfde hoeveelheid tijd die je er in steekt.

Op dit moment is mijn online account hoog genoeg om een nieuwe adpack aan te schaffen. Helaas is kan je met Adpro 2.0 nu nog maar 3x per maand adpacks vanuit je online account aanschaffen. Ik moet dus wachten op het eerst volgende moment en dat is nu 17 februari.

maandag 4 februari 2019

Futurenet update 23

Futurenet update 23
Inmiddels is de Adpro 2.0 al weer een tijdje online en is het verdienen bij Futurenet Adpro weer begonnen. De commissies schommelen per dag en helaas zitten er nog een paar kleine kinderziektes in de nieuwe versie, waardoor niet altijd alles even goed werkt. Daardoor kon ik afgelopen week niet mijn 10 advertenties op tijd klikken, waardoor ik die dag minder commissie had. Ondanks alles heb ik in de afgelopen week toch 21,66 dollar aan commissie verdiend met dagelijks 10 advertenties bekijken.

Ik besef heel goed dat dit nu nog niet zo'n groot bedrag is, maar mijn doel is natuurlijk de maximale 400 adpacks te halen en dan zou het totaal bedrag aan commissie ruim 800 dollar zijn. Niet verkeerd toch, met zo'n 10 minuten 'werk' per dag?

Het mooie aan Futurenet Adpro vind ik dat je met een adpack 800 views koopt, je kan hier één of meerdere advertenties voor aanmaken en zo extra bezoekers naar je blog, webshop of website genereren.

woensdag 30 januari 2019

De weg naar 5 ton

De weg naar 5 ton
Dit blog heet de weg naar 5 ton. Ergens vorig jaar bedacht ik me dat ik, als ik iets wil bereiken, ook concrete stappen moet zetten. Ik heb mezelf een flink doel gesteld, ik wil uiteindelijk €500.000 bij elkaar verdienen. Dat is meer dan ik nodig heb om het pand waarin mijn winkel is gevestigd te kunnen aanschaffen, maar in het kader van 'Think Big' heb ik besloten flink uit mijn comfort zone te stappen.

Om mezelf een stok achter de deur te geven én om andere mee te kunnen nemen in mijn leerproces ben ik dit blog begonnen. Je leest daarom allerlei artikelen over zaken die mij helpen mijn doel te bereiken.

5 ton is natuurlijk een flink doel, niet onmogelijk. Je moet alleen wel de juiste stappen weten te zetten. Daarnaast is het ook belangrijk te weten waar je staat. Het is redelijk onrealistisch om te denken dat ik dit doel aan het einde van dit jaar heb behaalt.

Uiteindelijk is de hele weg naar de felbegeerde 5 ton één groot leerproces. Ik moet mijzelf telkens blijven ontwikkelen, want als ik blijf doen wat ik altijd deed dan zal er weinig veranderen en zal ik ook mijn doel nooit behalen.

maandag 28 januari 2019

Futurenet update 22


Futurenet update 22
Na een ruime week waarin Futurenet Adpro 2.0 lanceerde kan er weer geld verdiend worden met het plaatsen en bekijken van advertenties. Er zijn de nodige wijzigingen doorgevoerd door Futurenet, met name om misbruik van het systeem tegen te gaan en het voor iedereen beter te maken.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me er nog niet volledig in heb verdiept, wat de wijzigingen precies allemaal zijn. In elk geval is het maximale aantal adpacks verlaagd naar 400 per persoon en is het vanaf nu verplicht om ook een advertentie aan te maken. Daar is Adpro natuurlijk ook voor bedoeld, maar in de oude versie was het niet verplicht.

Inmiddels heb ik een aantal advertenties lopen naar dit blog en de bezoekersaantallen zijn echt enorm gestegen ten opzichte van de oude versie van Adpro. Naast het feit dat je er ook nog eens geld mee verdiend is het dus zeker aantrekkelijk om als ondernemer te starten met Futurenet Adpro.