Linkpizza

donderdag 30 augustus 2018

Plannen

Heb jij ook moeite om je doelen te bereiken? Om je focus te houden?
Als je je doelen wilt halen is het wel belangrijk om gefocust te blijven. En dat is nou net een ding wat ik heel lastig vind. Al snel laat ik me weer afleiden door andere zaken, of ik laat me leiden door de waan van de dag. Of ik heb gewoon even geen zin en ga heerlijk een avondje Netflixen. Ook leuk natuurlijk, maar dan kom je niet dichter bij je doel. Uit ervaring weet het dat het voor mij goed werkt om een planning te maken en elke dag een aantal acties op te schrijven die ik die dag ga doen.

maandag 27 augustus 2018

Passief inkomen



Een passief inkomen, een inkomen waar je nauwelijks iets voor hoeft te doen. Wie wil dat nou niet? Onder een passief inkomen vallen bijvoorbeeld de inkomsten die je krijgt door een online training te verkopen. Je moet natuurlijk wel eerst de training maken en zorgen dat je klanten krijgt, maar daarna kan het vrij eenvoudig gaan. Je kunt de training keer op keer verkopen en zo kan het zijn dat je de volgende ochtend wakker wordt en rijker bent dan de avond ervoor.

Zelf heb ik er wel eens over gedacht, om zo'n online training te maken. Alleen weet ik niet zo goed waarin, want doordat ik een hele brede interesse heb weet ik van heel veel dingen wel iets, maar ben ik nergens een expert in. Althans, dat vind ik zelf. En zolang ik die overtuiging heb hoef ik het niet te proberen, dan wordt het toch niets ;).