maandag 4 februari 2019

Futurenet update 23

Futurenet update 23
Inmiddels is de Adpro 2.0 al weer een tijdje online en is het verdienen bij Futurenet Adpro weer begonnen. De commissies schommelen per dag en helaas zitten er nog een paar kleine kinderziektes in de nieuwe versie, waardoor niet altijd alles even goed werkt. Daardoor kon ik afgelopen week niet mijn 10 advertenties op tijd klikken, waardoor ik die dag minder commissie had. Ondanks alles heb ik in de afgelopen week toch 21,66 dollar aan commissie verdiend met dagelijks 10 advertenties bekijken.

Ik besef heel goed dat dit nu nog niet zo'n groot bedrag is, maar mijn doel is natuurlijk de maximale 400 adpacks te halen en dan zou het totaal bedrag aan commissie ruim 800 dollar zijn. Niet verkeerd toch, met zo'n 10 minuten 'werk' per dag?

Het mooie aan Futurenet Adpro vind ik dat je met een adpack 800 views koopt, je kan hier één of meerdere advertenties voor aanmaken en zo extra bezoekers naar je blog, webshop of website genereren.

En heb je geen eigen website? Geen nood, je kan elke willekeurige website gebruiken, dus ook die van een goed doel of van bijvoorbeeld de website van een familielid of vriend.

Zoals gezegd schommelden de commissies in de afgelopen week behoorlijk, zoals je ook kunt zien in onderstaande afbeelding:

Futurenet commissie 04-02-2019

Inmiddels heb ik 10 adpacks, die allemaal dus verschillen van waarde. Elke dag wordt de commissie verdeeld over de verschillende adpacks. Zodra een adpack een waarde heeft van 60 dollar dan komt deze adpack te vervallen. Dat houdt dus in dat als ik mijn 10 adpacks laat uitlopen ik 600 dollar kan laten uitbetalen,  Dat is 240% van mijn geïnvesteerde bedrag, geen slecht rendement zou ik zo zeggen.

Ik laat ze echter niet uitlopen, zodra het totaal bedrag in mijn online account weer 50 dollar is zal ik weer een nieuwe adpack aanschaffen, net zo lang tot ik het maximale aantal van 400 adpacks in mijn bezit heb.

Futurenet adpacks 04-02-2019
Ik ben in augustus heel voorzichtig met 1 adpack begonnen en heb er later nog een paar bijgekocht. 5 adpacks heb ik gekocht van mijn eigen geïnvesteerde geld, de overige 5 adpacks heb ik vanuit commissie gekocht. Zo kan ik laten zien dat je met een relatief lage investering, toch een leuk rendement kan halen.

Wel heb je hiervoor een nodige portie geduld nodig. Als je het geld kunt missen, dan zou ik zeker adviseren om met minimaal 10 adpacks, of liever nog 20 adpacks te beginnen. Dan gaat het allemaal net wat vlotter.

Laat jouw financiële situatie dit nog niet toch, dan kan je natuurlijk net als ik gewoon met 1 adpack beginnen en daarna extra geld bij elkaar sparen voor meerdere adpacks.

Lees ook mijn artikel hoe ik extra geld bij elkaar verdien om meer adpacks te kunnen kopen.
Wil jij meer weten over dit verdienmodel van Futurenet? Schrijf je dan gauw in via deze link en stuur mij een bericht via het contactformulier. Dan help ik je op weg met het aankopen van je eerste adpack(s)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je reactie wordt zo snel mogelijk gepubliceerd. Bedankt voor je feedback!