maandag 11 februari 2019

Futurenet update 24

Futurenet update 24
In de afgelopen week heb ik 22,73 dollar verdiend aan commissie bij Futurenet Adpro, dat is heel iets meer dan dat ik vorige week heb verdiend. Er is dan verder ook niet zoveel in mijn account gebeurd, ik heb nog steeds 10 adpacks. Het enige wat dan het verschil kan maken is de dagelijkse commissie die je krijgt. In mijn geval was ik 1 dag te laat met het klikken van mijn advertenties, waardoor mijn commissie deze week iets lager uitviel.

Het is dus duidelijk dat de afgelopen week de commissies iets hoger lagen dan de week ervoor, altijd leuk natuurlijk om meer te verdienen met dezelfde hoeveelheid tijd die je er in steekt.

Op dit moment is mijn online account hoog genoeg om een nieuwe adpack aan te schaffen. Helaas is kan je met Adpro 2.0 nu nog maar 3x per maand adpacks vanuit je online account aanschaffen. Ik moet dus wachten op het eerst volgende moment en dat is nu 17 februari.
Mijn dagelijkse commissies met 10 adpacks zagen er de afgelopen week als volgt uit:

Fututurenet commissies 11-02-19

In adpacks ziet dat er zo uit:
Futurenet adpacks 11-02-19

De adpacks die ik in augustus 2018 heb aangeschaft lopen inmiddels tegen hun maximale waarde van 60 dollar aan. Omdat ik op 17 februari 1 adpack zal kunnen aanschaffen zal ik volgende week terug vallen naar 8 adpacks,  waardoor mijn wekelijkse commissie tijdelijk weer wat lager zal zijn.

Voor het eind totaal zal dat niet uitmaken, want elke aangekochte adpack zal uiteindelijk 60 dollar waard worden. Op dit moment heb ik er 10, wat dus betekent dat dit uiteindelijk 600 dollar zal worden. Als ik zondag mijn 11e adpack ga aanschaffen zal het totaal bedrag dus 660 dollar worden. Niet gek toch, met een investering van 250 dollar.  Het enige wat ik hiervoor moet doen is dagelijks blijven klikken op 10 advertenties.

Ik ben in augustus met 3 adpacks begonnen en heb er later nog eens 2 bij gekocht. Deze heb ik betaald vanuit mijn opbrengsten van het invullen van enquêtes.
Lees ook mijn artikel met 5 manieren om extra geld te verdienen
Wil je dat het sneller gaat? Begin dan gelijk met 250 dollar, of liever nog 500 dollar. Dan heb je een leuk aantal adpacks en kan je sneller vanuit commissie meer adpacks aanschaffen. Laat je budget dat niet toe, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om met 50 dollar te beginnen en van hieruit verder te gaan. Alleen heb je dan wel een flinke portie geduld nodig 😊.

Wil jij meer weten over deze manier van geld verdienen? Stuur mij dan een bericht via het reactieformulier op deze site en ik neem contact met je op.
Wil je eens kijken wat Futurenet nou eigenlijk is? Meld je dan gratis aan via deze link en ontdek het social media gedeelte. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je reactie wordt zo snel mogelijk gepubliceerd. Bedankt voor je feedback!