maandag 28 januari 2019

Futurenet update 22


Futurenet update 22
Na een ruime week waarin Futurenet Adpro 2.0 lanceerde kan er weer geld verdiend worden met het plaatsen en bekijken van advertenties. Er zijn de nodige wijzigingen doorgevoerd door Futurenet, met name om misbruik van het systeem tegen te gaan en het voor iedereen beter te maken.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me er nog niet volledig in heb verdiept, wat de wijzigingen precies allemaal zijn. In elk geval is het maximale aantal adpacks verlaagd naar 400 per persoon en is het vanaf nu verplicht om ook een advertentie aan te maken. Daar is Adpro natuurlijk ook voor bedoeld, maar in de oude versie was het niet verplicht.

Inmiddels heb ik een aantal advertenties lopen naar dit blog en de bezoekersaantallen zijn echt enorm gestegen ten opzichte van de oude versie van Adpro. Naast het feit dat je er ook nog eens geld mee verdiend is het dus zeker aantrekkelijk om als ondernemer te starten met Futurenet Adpro.



Ben je geen ondernemer en wil je toch mee doen aan Adpro, omdat het echt een heel mooi verdienmodel is? Geen probleem, je kunt altijd een advertentie maken voor bijvoorbeeld een goed doel, of een ondernemer uit je eigen netwerk.

Omdat de afgelopen periode er weinig gebeurd is heb ik in de afgelopen 2 weken ook nog niet heel veel commissie ontvangen. Sinds een paar dagen loopt alles zoals het zou moeten en ik heb ook gisteren mijn 10e adpack vanuit commissie kunnen aankopen.  Zoals je hieronder ziet heb ik nu totaal 267,73 dollar aan commissie verdiend.

Futurenet adpacks 28-1-2019

Ik heb 250 dollar geïnvesteerd en hier heb ik 5 adpacks van aangekocht. De overige 5 heb ik uit commissie gekocht. Als ik alle 10 adpacks zou laten uitlopen totdat ze hun maximale waarde van 60 dollar hebben bereikt, dan kan ik in totaal 600 dollar laten uitbetalen en heb ik een winst van 350 dollar. Dat is een ruime verdubbeling van mijn inleg. binnen een jaar tijd

Je zult vast begrijpen dat ik de commissies voorlopig blijf herinvesteren in nieuwe adpacks. Want dan kan ik meer advertenties aanmaken om bezoekers naar mijn blog te krijgen en uiteindelijk zullen mijn verdiensten bij Futurenet alleen maar oplopen.

Jij kan dit ook, je hebt er geen technische kennis voor nodig en instappen kan al vanaf 50 dollar. Let op; begin je met 50 dollar dat gaat het allemaal niet zo snel. De ervaring leert dat eigenlijk iedereen die met 1 adpack van 50 dollar begint al heel snel meer geld vrij maakt om meer adpacks aan te schaffen.

Heb je geen financiële ruimte om meer dan 50 dollar te missen? Check dan mijn artikel over hoe je meer geld kan verdienen.


Meer weten over hoe jij begint met adverteren en eenvoudig geld verdienen? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik help je op weg!


Direct aanmelden bij Futurenet Adpro doe je via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je reactie wordt zo snel mogelijk gepubliceerd. Bedankt voor je feedback!