maandag 18 februari 2019

Futurenet update 25


Futurnet update 25
Joehoe! Deze week kon ik weer een adpack van 50 dollar aanschaffen, waardoor ik nu 11 adpacks in mijn bezit heb. Waar ik nog niet eerder over heb geschreven is dat er ook adpacks van 10 dollar te koop zijn. Ik had gisteren totaal iets meer dan 70 dollar in mijn account staan, dus er bleef nog genoeg over om 2 adpacks van 10 dollar aan te schaffen.

Omdat je nu maar 3 keer in de maand adpacks kunt aanschaffen heb ik besloten niet te wachten tot ik weer 50 dollar in mijn account heb staan, maar om die 2 adpacks van 10 dollar erbij aan te schaffen.

Daardoor zal mijn dagelijkse commissie weer iets hoger zijn en daarmee zal ik weer sneller nieuwe adpacks kunnen aanschaffen.

Een mooi sneeuwbaleffect, klein beginnen en langzaam maar zeker wordt het telkens groter!



Wat is er de afgelopen week nou eigenlijk gebeurd? Ik heb al wel gezien dat de dagelijkse commissies de laatste tijd niet zo stabiel zijn. Het ene moment heb je een flinke commissie te pakken en de andere dag valt het gewoon een beetje tegen.

Futurenet commissies 18-2-19

De waardes per adpack zien er als volgt uit:

50 dollar adpacks 18-2-19
50 dollar adpacks

10 dollar adpacks 18-2-19
10 dollar adpacks
Uiteindelijk is het gemiddeld ruim 3 dollar per dag, wat betekent zo'n 30 cent per adpack van 50 dollar. Inmiddels hebben mijn eerst gekochte adpacks bijna hun maximale waarde bereikt, dus binnenkort zal ik terug vallen naar 8 adpacks. 

Voor het eind totaal maakt het niet uit, want elke 50 dollar adpack wordt uiteindelijk 60 dollar waard en de 10 dollar adpacks worden 12 dollar waard. Dat betekent dus dat als ik nu al mijn adpacks zou laten uitlopen en mijn commisssie niet meer ga herinvesteren ik uiteindelijk 684 dollar heb staan in mijn account (11x60 dollar + 2x12 dollar). En dat met een investering van 250 dollar, maakt een winst van 434 dollar. 

Wil jij meer weten over Futurenet Adpro? Stuur me dan een bericht via het contactformulier hiernaast of meld je gelijk aan via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je reactie wordt zo snel mogelijk gepubliceerd. Bedankt voor je feedback!